İnstagram'da Takipçi Hilesi Yapmak Doğru mu?

Bir çok kişi instagram'da takipçi hilesi yapmak istiyor ya da yapıyor peki takipçi hilesi yapmak instagram hesabı için sağlıklı mı ?

İnstagram takipçi hilesi yapılır mı ?

Elbette takipçi hilesi yanlıştır ama yapmak istenler oluyor hile yaparken türlü siteler uygulamalar vardır bunları kullanabilirsiniz bunları yaparken bazı şeyleri kabul etmeniz gerekiyor bunlar;

1-) Hesabınız çalınması girmiş olduğunuz siteler hesabınız bilgilerini kullanmaktadır.Bu siteler hesabınız çalma olasılığı %65'dir.Bu tür sorunu kabul etmeniz gerekir.

2-)Hesabınız oto takip ve Beğeni yapabilir.Girmiş olduğunuz siteler siz sitede bulunduğunuz süre içinde sizin hesabınızın adına beğeni,takip,yorum yapabiliyor bu tür kullanımları kabul etmeniz gerekiyor.

3-)Sitelerden gelen Takipçilerin bot olması siz her ne kadar güvenli siteler diye giriş yapsanız istediğiniz takipçi sayısına ulaştınız diyelim bu gelen takipçilerin %70 ve daha fazlası bot hesaplar ve yabancı hesaplar olmaktadır bunların arasında normal hesap olsa bile belli bir süre sonra sizleri takipten çıkmaktadır 100 takipçi gelse hesabınızda kalan takipçi 40 buluyor bunlarda boş bot hesaplar bunları göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

4-) Sizleri takip eden arkadaşlarınızın sizleri hile yaptığını fark etmesi sizler ne kadar fark ettirmemeye çalışsanız bilrne bazı arkadaşlarınız bunları fark edilebilir.

İnstagram Takipçi Hilesi Yaparsak Nolur?

Öncelikle instagram bunları farketmektedir ama genelde herhangi bir ceza ya da engel vermemektedir.En önemli sorun ise hesabınız algoritması bozulmasıdır bu bozulma hesabınızın #keşfete düşmesini engel olur diğer sorunlar instagram aramalarda hesabınız çıkmaz hesabınızda ikibin  takipçi varsa hesabınıza 100-200 civarında beğeni gelir.Bu tür sorunlar ve daha fazlası sorunlar karşımıza çıkabilir.

Yazımızı beğendiyseniz yorum yazmayı unutmayınız.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

1-Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
2-Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,
yorum yaparken etik kurallarına dikkat edilmesine özen gösteriniz.