EGO DİZİSİ AÇILI NEDİR - EGO DİZİSİ HANGİ OTELDE ÇEKİLİYOR

FOX'un Yeni Dizisi "Ego"nun Çekimleri Başladı

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi “Ego”nun çekimleri başladı.

EGO DİZİSi NERDE ÇEKİLİYOR

Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut gibi isimlerin yer aldığı Ego dizisi İstanbul ve Antalya'da çekiliyor.

OYUNCULAR KİMLER

Kadrosuyla dikkat çeken ve çekimleri Antalya’da başlayan dizide; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Tuna Orhan, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YOUTUBE VİDEO

DİZİNİN AÇILIMI

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ 

EGO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

“Ego”da; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır.

etiket

ego dizisi,ego dizisi konusu,ego dizisi oyuncuları,ego dizisi ne zaman,ego dizisi 2 bölüm ne zaman,ego dizisi hangi gün,ego dizisi açılımı,ego dizisi yeni bölüm ne zaman,ego dizisi alperen duymaz,egoist dizi karakterleri,ego dizisi başrol oyuncuları,ego dizisi çalan şarkı,ego dizisi erkek oyuncuları,ego dizisi fox ne zaman başlayacak,ego dizisi hangi gün oynuyor,ego dizisi hangi gün saat kaçta,ego dizisi ilk bölüm,ego dizisi kaç bölüm oynadı


Yorum Gönder

0 Yorumlar