UĞUR DEMİRPEHLİVAN KİMDİR-HANGİ KARAKTERİ OYNUCAK-YALI ÇAPKINI

 HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK ?

"Yalı Çapkını" adlı dizide Uğur Demirpehlivan, başrol oyuncularından biridir ve Fikret karakterini canlandırmaktadır. Fikret, işletmeci olarak çalıştığı yalıda, Nalan Hanım'ın kızı Pelin ile aşk yaşayan ve dizinin hikayesinde önemli bir yere sahip olan karakterlerden biridir. Uğur Demirpehlivan, "Yalı Çapkını" dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

YOUTUBE VİDEO

UĞUR PEKLİVAN KİMDİR?

Uğur Demirpehlivan, 1 Ocak 1963 tarihinde [1] İstanbul'da doğmuştur ve aslen Artvinlidir.[2] Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini 1998 yılında yayınlanan Kanal Yumuşak G isimli dizide yaşayan oyuncu,[2] bu yapımın ardından çeşitli dizilerde ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Uğur Demirpehlivan, son olarak, 2019-2021 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli dizide Emine Mollaoğlu isimli karakteri canlandırdı. Oyunculuk kariyerinin dışında Uğur Demirpehlivan, Şakir Demirpehlivan ile evlenmiş bu evlilikten Eylül adında bir kızı olmuştur

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

"Yalı Çapkını" adlı dizi Türkiye'de yayınlanan bir yapımdır. Dizi, genellikle romantik-komedi türünde sınıflandırılmaktadır.

Dizinin konusu, İstanbul Boğazı'nın kenarında bulunan bir yalıda yaşayan üç kadın ve çevrelerindeki insanlar arasındaki ilişkileri anlatıyor. Yalı sahibi olan ve maddi açıdan zor durumda kalan Nalan Hanım, yalıdaki evini otel olarak işletmeye karar verir. Bu sırada yalıya yeni bir müşteri olan ve işletmeci olarak çalışan Fikret ile tanışır. Nalan Hanım'ın kızı Pelin, yalıya taşınan Fikret'le aşk yaşarken, Pelin'in en yakın arkadaşı Leyla da yalıda yaşayan diğer bir kadın olan Sevim ile birlikte çeşitli maceralara atılırlar. Dizinin ilerleyen bölümlerinde, karakterlerin geçmişlerindeki sırlar ve ilişkileri de ortaya çıkmaktadır.

etiketler

yalı çapkını,yalı çapkını bilgi,yalı çapkını bilesin,yalı çapkını 20 bölüm fragmanı,yalı çapkını fragman,yalı çapkını son bölüm,yalı çapkını antidepresan,yalı çapkını abidin suna,yalı çapkını antep şarkısı,yalı çapkını alışveriş,antep yalı çapkını,aile yemeği yalı çapkını,bilesin yalı çapkını,bkm yalı çapkını,ben evliyim yalı çapkını,bölüm yalı çapkını,yalı çapkını çghb,yalı çapkını cuma günkü bölümü,çghb yalı çapkını,cansu fırıncı yalı çapkını


Yorum Gönder

0 Yorumlar