BURAK ÇELİK KİMDİR -EŞİ AİLESİ - BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATEŞ TÜRKÜ KİMDİR?

 Burak Çelik, Türk oyuncu ve modeldir. 1982 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunudur, ancak oyunculuk ve modellik kariyeri nedeniyle mesleğini icra etmemiştir.


Çelik, modellik kariyerine 2003 yılında başlamış ve birçok ünlü markanın reklam filmlerinde ve defilelerinde yer almıştır. Oyunculuk kariyerine ise 2011 yılında "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide canlandırdığı "Cem" karakteri ile başlamıştır. Daha sonra "Kurt Seyit ve Şura", "Sefirin Kızı" gibi birçok dizide ve "Delibal", "Organize İşler: Sazan Sarmalı" gibi filmlerde rol almıştır


Burak Çelik, Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında gösterilmektedir ve oyunculuk performansı ile de beğeni toplamaktadır.

Burak Çelik, oyunculuğu kadar yakışıklılığı ile de dikkat çeken bir sanatçıdır ve birçok kez Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri listelerinde yer almıştır. Ayrıca, özellikle sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Burak Çelik, oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzikal yeteneğiyle de dikkat çekmektedir. Kendisi gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi sevmekte ve birçok defa konserlerde sahne almıştır.


2018 yılında, Burak Çelik, oyuncu Ceyda Düvenci ile evlenmiştir. Çiftin bir çocuğu vardır.


Ayrıca, Burak Çelik sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katılmaktadır. Özellikle Down Sendromlu çocuklar için yapılan çalışmalar ve kampanyalarla ilgilenmektedir.


Burak Çelik, Türkiye'de ve yurt dışında birçok ödül ve adaylık kazanmıştır. Örneğin, 2019 yılında İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenen "Mediterranean International Film Festival"de "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

Burak Çelik, Ayşenur Özkan ile evli değildir. Ayşenur Özkan, Türk oyuncu ve sunucudur. 


burak çelik

burak çelik tv dizileri

burak çelik kimdir

burak çelik filmleri

burak çelik boyu

burak çelik eşi

burak çelik sevgilisi

burak çelik ailesi

burak çelik annesi

burak çelik boy

burak çelik aslı turanlı

burak çelik aslen nereli

burak çelik annesi nereli

burak çelik ablası

burak çelik annesi kimdir

burak çelik ailesi nereli

burak çelik annesi ve babası

aslı turanlı burak çelik

ayşenur özkan burak çelik evlendi

ayşenur özkan burak çelik

avukat burak çelik

anıl çelik burak çelik kardeş mi

alim burak çelik

ayça ayşin turan burak çelik

burak çelik boy kilo

burak çelik burcu

burak çelik best model

burak çelik babası

burak çelik biyografi

Yorum Gönder

0 Yorumlar