KISMET DİZİSİ KONUSU KISMET DİZİSİ OYUNCULARI TÜM MERAK EDİLENLER - FOX KISMET DİZİSİ

KISMET DİZİSİ KONUSU

Etkileyici ve farklı konusuyla ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi, mahallenin gözbebeği Avukat Doğan ile güzeller güzeli komşusu Melike'nin 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesi... Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da "Kısmet" değildir.


HANGİ KANALDA 

FOX TV'nin yeni dizisi YAYINDA

OYUNCULARI VE HAYATLARI

Yılmaz, Türk oyuncu ve komedyendir. "Yahşi Cazibe" adlı televizyon dizisinde tanınmıştır. "Yahşi Cazibe", 2010-2011 yılları arasında yayınlanmış bir komedi dizisidir. Hakan Yılmaz, bu dizide "Çiçek Abbas" karakterini canlandırmıştır. Dizi, popüler oyuncu kadrosu ve komik hikayesiyle dikkat çekmiştir. Hakan Yılmaz, "Yahşi Cazibe" dizisiyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.




Haldun Boysan

Haldun Boysan, Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır. 1958 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türkiye'nin önemli tiyatro ve sinema oyuncularından biridir.

Haldun Boysan, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Tiyatro kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları'nda başlamış ve birçok önemli oyunun sahnelenmesinde rol almıştır.

Bülent Şakrak

Bülent Şakrak, Türk oyuncu ve komedyendir. 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. Genellikle komedi ve tiyatro alanında çalışmalar yapmıştır.Bülent Şakrak, Türkiye'de popüler televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol almıştır. Bazı tanınmış yapımlarda oyunculuk performansı sergilemiştir. Bunlardan bazıları, "Deli Yürek", "Baba Ocağı", "Avrupa Yakası", "Yahşi Cazibe" ve "Çok Güzel Hareketler Bunlar" gibi projelerdir.

İLKER AYLIK


FOX TV’nin yeni dizisi Kısmet oyuncu kadrosu merak ediliyor. Kısmet dizisinin yaz dizisi olacağı planlanıyor. Kısmet dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Kısmet oyuncuları kimdir? İşte Kısmet hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları! Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmenliğini Semih Bağcı'nın senaryosunu Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp'in yazdığı “Kısmet” dizisi yakında FOX TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Kısmet dizisinin oyuncuları kim? Kısmet  Oyuncu Kadrosu Kısmet dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Kısmet oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde. Kısmet Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları Kısmet dizisinin oyuncuları arasında; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen yer alıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar