Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Nasıl İndirilir ve Kurulur BEDAVA GTA 4 İNDİR ve KUR - BEDAVA OYUN İNDİR

 Grand Theft Auto IV: The Complete Edition PC Oyunu Tek bir doğrudan bağlantıyla Ücretsiz İndirin. 24 Mart 2020'de Grand Theft Auto IV: The Complete Edition yayınlandı.

Oyun hakkında

Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez'in ortak bir noktası var: Hepsi Amerika'nın en kötü şehrinde yaşıyor. Liberty City, parası ve statüsü olanlar için bir cennet, olmayanlar için ise yaşayan bir kabustur. Niko geçmişini geride bırakıp fırsatlar diyarında yeni bir hayata başlamak ister. The Lost motorcu çetesinin kıdemli bir üyesi olan Johnny, şehrin kontrolünü ele geçirmek için rakip çetelerle amansız bir savaşın ortasında kalır. Yarı zamanlı bir serseri ve efsanevi gece kulübü menajeri Tony Prince'in (namı diğer "Gay Tony") tam zamanlı asistanı Luis, herkesin bir bedeli olduğu bir dünyada rekabet eden aile ve arkadaş sadakatleriyle mücadele ediyor. Şiddet ve yolsuzlukla parçalanmış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi verirken yolları yıkıcı sonuçlarla kesişir.



Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Nasıl İndirilir ve Kurulur

1 Aşağıdaki İndir düğmesine tıklayın ve UploadHaven'a yönlendirileceksiniz.
2 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme başlasın ve bitmesini bekleyin.
3 Grand Theft Auto IV: The Complete Edition'ın indirilmesi tamamlandığında, .zip dosyasına sağ tıklayın ve "4 GTA.IV.Complete.Edition.zip'e Çıkart" seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için buradan alabileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir).
4 Grand Theft Auto IV: The Complete Edition klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
5 Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız, bir Redist veya _CommonRedist klasörü arayın ve klasördeki tüm programları yükleyin.

Not: Oyunu “PlayGTAIV.exe” yerine “GTAIV.exe”yi başlatarak çalıştırın.

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Ücretsiz İndirme

Doğrudan bir bağlantıyla Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Ücretsiz İndirmeye başlamak için aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın. Oyunun tam sürümüdür. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

DİKKAT: Bu oyunu önceden kurulu olduğu için kurmanıza gerek yoktur. Eksik bir dll hatası alırsanız, bir _Redist veya _CommonRedist klasörü arayın ve bu klasöre directx, vcredist ve diğer programları yükleyin. Bu programlar oyunun çalışması için gereklidir. Daha fazla bilgi için 'OYUN NASIL ÇALIŞTIRILIR!!.txt' dosyasına bakın. Oyunu kaydetmekte sorun yaşıyorsanız, exe'ye sağ tıklayın ve her zaman "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin. Crack dosyalarını silmesini önlemek için oyunu çıkarmadan önce her zaman virüsten koruma yazılımınızı kapatın.

sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (artı Hizmet Paketi 1)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
  • Bellek: 1,5 GB
  • Ekran Kartı: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
  • DirectX Sürümü: DirectX 9.0c Uyumlu Kart
  • Sabit Disk: 22 GB Sabit Disk Alanı
  • Ses Kartı: 5.1 Kanal Ses Kartı

Grand Theft Auto 4 Oyununun Özellikleri

  • Çok sayıda yan görev
  • Helikopterler, tekneler, bisikletler
  • Küçük oyunlar
  • Ekstra içeriğin kilidini açan arkadaşlık ve flört
  • Çevrimiçi Oyun
  • Girilebilir binalar
  • Yüzme

SSS – Bilgisayar için GTA 4 tam oyun indirme

S.1: Windows için GTA 4'ü Nasıl İndirebilirim?

PC oyunu için GTA 4'ü indirmekle ilgileniyor musunuz? adım adım süreci takip etmek. resmi web sitesi Ocean of Games web sitesini ziyaret edin. Artık Windows için farklı oyun türlerini görebilirsiniz. arama seçeneklerinde PC oyunu için Grand theft auto 4 yazın. gönderilerle ilgili bu oyun ekranınızda açılır. ilk gönderiye tıklayın. makaleyi aşağı kaydırın ve aşağıda verilen indirme düğmesini görebilirsiniz. indir düğmesine basın. Bu süreçte GTA IV PC oyununu indirebilirsiniz.

S.2: GTA 4'ü 2 GB RAM'de çalıştırabilir miyim?

Windows sürümünü mü kullanıyorsunuz ve bu oyunu oynamak mı istiyorsunuz? Bu nedenle, GTA 4 PC tam sürüm oyunu yüklemek için gereken minimum minimum 1 GB RAM'dir.

S.3: GTA 4 ekran kartı olmadan çalışır mı?

Ekran kartı olmadan bu oyunu sorunsuz oynayamazsınız. Bu oyunu oynamak için gereken minimum 256MB NVIDIA 7900 grafik kartı.

S.4 Bir dizüstü bilgisayarda GTA 4'ü nasıl oynayabilirim?

tüm cihazlar için aynı işlemdir. PC oyunu için GTA 4'ü indirin ve dizüstü bilgisayarınıza, pencerelere ve diğer cihazlara kurun. Kurulum işlemini tamamladıktan sonra bu oyunu oynayabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.

S.5: GTA 4 PC ne kadar büyük?

artık dosya değil. PC için grand theft auto 4'ün tam sürümünü yüklemek istiyorsanız, bu oyun için 1,5 GB boş alan gerekir.



İNDİR Buraya Tıkla
indircaylak.com Buraya Tıkla

Yorum Gönder

0 Yorumlar