Ölü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİR

 

Oyun hakkında

Çok sevilen zombi destanı, eşsiz bir korku, kara mizah ve üst düzey zombi öldürme formülüyle geri döndü ve destansı bir ucuz macerayı kapsıyor. Dead Island 2, şık, canlı ve zombi enfeksiyonu ile dolu heyecan verici Birinci Şahıs Aksiyon RPG'sidir. İkonik, kanlı Los Angeles'ı keşfedin. Gerçeküstü karakterlerle tanışın. Sayısız düşmanı son derece kanlı ayrıntılarla öldürün. Ve nihai Zombie Slayer olmak için gelişin!



Ölü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur

  1. Aşağıdaki İndir düğmesine tıklayın ve UploadHaven'a yönlendirilmelisiniz.
  2. 5 saniye bekleyin ve mavi 'şimdi indir' düğmesine tıklayın. Şimdi indirme başlasın ve bitmesini bekleyin.
  3. Dead Island 2'nin indirilmesi bittiğinde, .zip dosyasına sağ tıklayın ve "Dead.Island.2.zip'e Çıkart" seçeneğine tıklayın (Bunu yapmak için buradan alabileceğiniz 7-Zip'e sahip olmanız gerekir ).
  4. Dead Island 2 klasörünün içine çift tıklayın ve exe uygulamasını çalıştırın.
  5. Eğlenin ve oynayın! Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olun ve herhangi bir eksik dll hatası alırsanız, bir Redist veya _CommonRedist klasörü arayın ve klasördeki tüm programları yükleyin.

Ölü Ada 2 Ücretsiz indirin

Doğrudan bağlantı ile Dead Island 2 Ücretsiz İndirmeyi başlatmak için aşağıdaki indirme düğmesine tıklayın. Oyunun tam sürümüdür. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.




Ölü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİRÖlü Ada 2 Nasıl İndirilir ve Kurulur Ölü Ada 2 ÜCRETSİZ İNDİR- BEDAVA OYUN İNDİR

Yorum Gönder

0 Yorumlar