Spotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR - TİKTOK MUSİC NEDİR- NE ZAMAN GELİYOR

 TikTok, kısa video ve sosyal medya pazarına şimdiden hakim oldu ve şimdi en son teklifiyle Spotify ve Apple Music'a rakip olmaya geliyor.



  • Brezilya ve Endonezya'da "TikTok Music" adlı, yalnızca abonelikle kullanılabilen yeni bir müzik akışı hizmetini başlattığını duyurdu

  • TikTok Music, kullanıcıların hizmeti mevcut TikTok hesaplarıyla senkronize etmesine ve şarkıları dinlemesine, indirmesine ve paylaşmasına olanak tanır.

  • TikTok Music, viral TikTok şarkılarının tam sürümlerini çalmanıza, kişiselleştirilmiş müzik önerilerini keşfetmenize, gerçek zamanlı olarak şarkı sözlerine erişmenize, arkadaşlarınızla ortak çalma listeleri oluşturmanızı sağlıyor.

  • Spotify Premium gibi, TikTok Music de kullanıcıların şarkıları çevrimdışı dinlemek için indirmelerine olanak tanıyor.

  • TikTok'un akış hizmetini Amerika Birleşik Devletleri'nde başlatmayı planlayıp planlamadığı sorulduğunda, şirket sözcüsü TikTok'un şu anda paylaşacak bir şeyi olmadığını söyledi.

  • Müziğin yanı sıra podcast içeriğinin eklenmesi, TikTok Music'i Apple Music ve Spotify için daha da büyük bir rakip haline getirecektir.

NE ZAMAN GELİYOR

Henüz net bir tarih yok uygulama 

Brezilya

'da yayına sunuldu.


Spotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR  TİKTOK MÜZİK NEDİR TİKTOK MÜZİK NE ZAMAN ÇIKIYOR.
SOSYAL MEDYA HABERLERİ TİKTOK HABERSOSYAL MEDYA HABERSpotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR  TİKTOK MÜZİK NEDİR TİKTOK MÜZİK NE ZAMAN ÇIKIYOR.SOSYAL MEDYA HABERLERİTİKTOK HABERSOSYAL MEDYA HABERSpotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR  TİKTOK MÜZİK NEDİR TİKTOK MÜZİK NE ZAMAN ÇIKIYOR.SOSYAL MEDYA HABERLERİTİKTOK HABER
SOSYAL MEDYA HABERSpotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR  TİKTOK MÜZİK NEDİR TİKTOK MÜZİK NE ZAMANÇIKIYOR.SOSYAL MEDYA HABERLERİTİKTOK HABERSOSYAL MEDYA HABERSpotify'a RAKİP GELİYOR TİKTOK MÜZİK GELİYOR  TİKTOK MÜZİK NEDİR TİKTOK MÜZİK NE ZAMAN ÇIKIYOR.SOSYAL MEDYA HABERLERİTİKTOK HABER

Yorum Gönder

0 Yorumlar