YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024

YouTube, piyasaya sürüldüğünden beri hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. İnsanlar YouTube videolarını yüksek kalitede izleyebilmek için genellikle yüksek internet kullanımına ihtiyaç duyuyorlar. Bu, genellikle Wi-Fi erişiminin olduğu yerlerde sorun teşkil etmese de, dışarıda olduklarında YouTube'dan video izlemek isteyenler genellikle mobil veriye ihtiyaç duyuyorlar. Ancak, YouTube'dan video indirme işlemi yapılarak, dış ortamlarda da kaliteli videolar izlenebilir hale geliyor.

Ancak, YouTube videolarını indirmek için çoğunlukla video indirme programlarına ihtiyaç duyuluyor. Bu durum, programlarla uğraşmak istemeyen kullanıcıları, arama motorlarında "YouTube video indirme programsız" gibi aramalar yapmaya yönlendiriyor. Ancak, bu tür web siteleri bazen doğru çalışırken bazıları cihaza virüs bulaştırabilir ve kullanıcı güvenliğini tehlikeye atabilir. Peki, YouTube videolarını programsız bir şekilde nasıl indirebiliriz? Birlikte göz atalım. 



  1. Öncelikle indirmek istediğiniz YouTube videosunu açın.
  1. Daha sonra üst taraftaki bağlantı linkine çift tıklayın.
  1. Ctrl+C tuşuna birlikte basarak YouTube videosunun bağlantı linkini kopyalayın.
  1. Daha sonra bu bağlantıdan web sitesine gidin.
  1. İlgili butona kopyaladığınız bağlantı linkini yapıştırın.
  1. Video indir seçeneğine tıklayın.
  1. Videonuzu hangi kalitede indirmek istediğinizi seçin.
  1. Video indirme işlemi başlamış olacaktır.
  1. İşlem tamamlanmış olacaktır.

YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024YOUTUBE ÜCRETSİZ- PROGRAMSIZ VİDEO İNDİRME 2024

Yorum Gönder

0 Yorumlar