Turkcell Süper Kupa maçın hakem Atilla Karaoğlan Yönetecek

 Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, geride kalan sezonun Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın karşılaşacağı Turkcell Süper Kupa maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Maç, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Hakem Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Ayrıca, müsabakanın dördüncü hakemi Mehmet Türkmen olacak.








Atilla KARAOĞLAN KİMDİR

Atilla Karaoğlan, Türk futbol hakemidir. 1982 doğumlu olan Karaoğlan, Türkiye'nin en üst seviyedeki futbol liglerinde görev yapmaktadır. Hakemlik kariyerinde, Süper Lig maçlarında sıkça düdük çalmış ve ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli müsabakalarda görev almıştır.


Karaoğlan, hakemlik kariyerine genç yaşta başlamış ve hızla yükselmiştir. Genellikle teknik ve adil yönetimiyle tanınır. Ayrıca, FIFA hakemi olma yolunda ilerleyen bir kariyere sahiptir ve uluslararası maçlarda da görev yapmaktadır. Hakemlikteki başarısı, hem kulüpler hem de futbol otoriteleri tarafından takdir edilmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar